Stalen taatsdeur op maat in Oosterhout

Als je kiest voor een stalen taatsdeur op maat bij Luxe Stalen Deuren in Oosterhout voor je woning of kantoor in regio Dordrecht, Breda of Eindhoven, kies je voor een bijzondere deur die je geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. De afwerking van onze taatsdeuren laat zien dat wij veel passie hebben in het maken van stalen deuren en wanden. Kies uit zeven standaardmaten en tal van verschillende opties voor de afwerking stalen deur met taats.

Een stalen taatsdeur die volledig op maat is gemaakt, geeft je huis of bedrijfsruimte een industriële en stijlvolle uitstraling. Het glas zorgt voor veel licht en een ruimtelijk effect.

Een op maat gemaakte stalen taatsdeur uit onze fabriek opent zowel naar binnen als naar buiten. De deur draait om een verticale as die in de vloer en het plafond wordt bevestigd. Een kozijn is dus niet nodig. Dat geeft taatsdeuren een bijzondere, minimalistische uitstraling. Aangezien het gewicht vooral rust op het draaipunt van de vloer, opent een taatsdeur verrassend licht. Het softclose-systeem zorgt ervoor dat de stalen deur met taats zachtjes dichtvalt en niet heen-en-weer klapt.

De eigenschappen van een op maat gemaakte stalen taatsdeur

  • Snelle levering van onze taatsdeuren in heel Nederland
  • Zeer solide constructie
  • Hoogwaardige afwerking door ambachtelijk laswerk
  • Hoge kwaliteit gehard glas en echt staal
  • Poedercoating voor bescherming in een passende kleur voor je interieur
  • Zelf je ontwerp en deurbeslag bepalen