Stalen taatsdeur op maat

Als je kiest voor een stalen taatsdeur op maat bij Luxe Stalen Deuren in Oosterhout, kies je voor een bijzondere deur die je geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. De afwerking van onze deuren laat zien dat wij veel passie hebben in het maken van stalen deuren en wanden. Kies uit zeven standaardmaten en tal van verschillende opties voor de afwerking van jouw stalen binnendeur.

Een stalen taatsdeur geeft je huis of bedrijfsruimte een industriële en stijlvolle uitstraling. Het glas zorgt voor veel licht en een ruimtelijk effect.

Een op maat gemaakte stalen taatsdeur uit onze fabriek in Oosterhout opent zowel naar binnen als naar buiten. De deur draait om een verticale as die in de vloer en het plafond wordt bevestigd. Een kozijn is dus niet nodig. Dat geeft een taatsdeur een bijzondere, minimalistische uitstraling. Aangezien het gewicht vooral rust op het draaipunt van de vloer, opent een taatsdeur verrassend licht. Het softclose-systeem zorgt ervoor dat de deur zachtjes dichtvalt en niet heen-en-weer klapt.

Wij maken iedere stalen taatsdeur op maat. Je kiest zelf het design, de kleur en het type veiligheidsglas.

Vraag nu een offerte aan!

De eigenschappen van een stalen taatsdeur op maat gemaakt in Oosterhout

  • In heel Nederland snelle levering
  • Zeer solide constructie
  • Hoogwaardige afwerking door ambachtelijk laswerk
  • Hoge kwaliteit gehard glas en echt staal
  • Poedercoating voor bescherming in een passende kleur voor je interieur
  • Zelf je ontwerp en deurbeslag bepalen