Stalen scheidingswand

✓ Deuren naar jouw wens

✓ Inspirerende showroom

✓ Efficiënte productie

In de showroom van Luxe Stalen Deuren in Oosterhout vind jij dé stalen scheidingswand die precies past in jouw interieur! Kies uit een van onze tien designs of bedenk een eigen ontwerp. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren poedercoating voor ons materiaal en ook de kleur van het veiligheidsglas kies je zelf.

Heb je interesse in een stalen deur?

Een op maat gemaakte stalen scheidingswand van hoge kwaliteit

Een stalen scheidingswand is ontzettend geschikt in je woning wanneer je een open uitstraling wilt behouden, maar wel twee ruimtes van elkaar wilt scheiden. Ook in jouw kantoorpand kan een stalen wand een uitkomst zijn. Onze kantoorwanden combineer je met alle soorten stalen deuren in ons assortiment. Zo heb je de keuze uit schuifdeuren, scharnierdeuren en taatsdeuren. Wij maken al onze binnendeuren op maat en leveren altijd kwaliteitswerk.

Breng een bezoek aan onze showroom

Wil je inspiratie opdoen en ervaren hoe een stalen scheidingswand in jouw interieur zou staan? Kom dan langs in onze showroom in Oosterhout. Onze medewerkers helpen je graag met al je vragen over onze deuren. Ook alle mogelijkheden aan materiaal- en glaskleuren vind je hier. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen, maar wil je wel graag meer informatie? Je kan op meerdere manieren contact met ons opnemen. Bel ons op 06-42714383, stuur een e-mail naar info@luxestalendeuren.com of vul ons contactformulier in, dan adviseren we je graag.