Een stalen wand bestellen in Dordrecht

✓ Deuren naar jouw wens

✓ Inspirerende showroom

✓ Efficiënte productie

Wil je een stalen wand voor je woning of kantoor in Dordrecht, Breda of Eindhoven? Bij Luxe Stalen Deuren, uit Oosterhout, maken wij op maat gemaakte stalen wanden die zorgen voor een unieke industriële uitstraling. Wij maken alle stalen deuren en wanden zelf in onze fabriek, zodat jij zelf de keuze hebt tussen verschillende designopties. Je kiest zelf de kleur van het materiaal en het veiligheidsglas in je deur of stalen wand.

Heb je interesse in een stalen deur?

Een stalen wand  op maat van je huis of kantoor laten ontwerpen

Wil je graag twee ruimtes in je huis of kantoor creëren die toch verbonden blijven met elkaar? Een stalen wand van ons bedrijf is dan zeker een goede oplossing. Door het vele glas blijft je interieur een ruimtelijk gevoel met veel licht en sfeer geven. Bovendien zijn onze stalen wanden ook goed te combineren met een stalen binnendeur op maat. Laat ons zeker wat je wensen zijn voor een stalen wand en wij kijken graag met je mee. Wij komen vervolgens tot bij jou om alles op te meten en je te voorzien van een mooie stalen kantoorwand.

stalen wand

Vraag om meer informatie

Twijfel je of een stalen wand een goede oplossing is voor het interieur van jouw huis of kantoor? Kom dan zeker eens langs in onze showroom. Hier bekijk je verschillende showmodellen van onze stalen scheidingwanden. Op deze manier ervaar je welk effect een stalen wand heeft in jouw interieur. Onze medewerkers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Je belt ons op 0162-414914 of stuurt ons een e-mail via info@luxestalendeuren.com voor meer informatie.