Taatsdeuren draaien naar binnen en naar buiten

✓ Deuren naar jouw wens

✓ Inspirerende showroom

✓ Efficiënte productie

Luxe Stalen Deuren in Oosterhout maakt naast reguliere scharnierdeuren ook taatsdeuren die naar binnen en naar buiten opengaan. Al onze deuren zijn maatwerk en worden speciaal voor jou gemaakt in onze eigen fabriek. Kies zelf het design, de soort en kleur van het veiligheidsglas en de materiaalkleur van jouw stalen deur.

Heb je interesse in een stalen deur?

Onze bijzondere taatsdeuren opent u van binnen en van buiten

Kies je voor taatsdeuren, dan kies je voor deuren je zowel naar binnen als naar buiten opendoet. Het bijzondere van deze deuren is dat de deur om een verticale as draait die in de vloer en aan het plafond vast zit. Hierdoor is een deurkozijn overbodig. Bovendien valt de deur door het softclose-systeem zacht dicht en klapt hij niet heen en weer. Onze taatsdeuren combineer je bovendien eenvoudig met stalen wanden met hetzelfde design.

Kom langs in onze showroom

In onze showroom in Oosterhout zie je showmodellen van alle soorten stalen deuren in ons assortiment, waaronder onze stalen taatsdeuren die naar buiten en binnen opengaan. Onze medewerkers vertellen je hier alles over. Ben je niet in de gelegenheid om naar onze showroom te komen? Bel dan naar 06-42714383 of stuur een e-mail naar info@luxestalendeuren.com en wij beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.